Informatie

* Download hier de sponsorbrochure.
* Download hier het programmaboekje.


Wat is het RT33 Pré-EK 2016?


Het RT33 Pretend-EK 2016 voetbaltoernooi, georganiseerd door de Ronde Tafel Soest-Baarn, is uitgegroeid tot een heuse traditie. De belangrijkste doelstelling van dit grootschalige serviceproject is om met de opbrengst van een voetbaltoernooi een significante bijdrage te leveren aan diverse goede doelen, die door de Ronde Tafel Soest-Baarn zijn bepaald. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 4 juni 2016 op de velden van VV Wasmeer in Hilversum.


Op deze dag spelen 24 teams (die elk een land vertegenwoordigen dat daadwerkelijk deelneemt aan het EK, inclusief Nederland!) Conform dezelfde poule-indeling en volgens hetzelfde wedstrijdschema als het officiële EK worden op deze dag vele wedstrijden gespeeld door de 24 deelnemende teams, samengesteld door de Tafelaars en Oud-Tafelaars van de Ronde Tafel Soest-Baarn. De voetbalwedstrijden vinden plaats in een harmonieuze sfeer, waarbij voor de deelnemers en de toeschouwers diverse activiteiten zijn georganiseerd. 


Hierdoor is dit toernooi uitgegroeid tot een groots event, wat de servicegedachte van de Ronde Tafel ten volle onderschrijft!


Ons doel is om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de volgende 3 service projecten:

Internationaal service project| Freedom Through Education (FTE)
bestaat sinds 1998 en bouwt scholen in India om kansarme kinderen enige opleiding te kunnen geven. In India zijn er teveel kinderen die geen enkele opleiding genieten en daardoor nooit een eerlijke kans krijgen. Freedom Through Education geeft deze kinderen een kans. De drive van FTE is het analfabetisme uitroeien. Dit is een internationaal ondersteund traject door vele tafels wereldwijd. RT33 wil hier uiteraard een bijdrage in leveren.

Meer informatie: https://www.roundtable.nl/serviceraad/internationaal-serviceproject/

Lokaal service project Soest | Het Fierhuis
In ‘t Fierhuis in Soest wonen 12 jonge mensen met een verstandelijke beperking. Een plek die ruimte biedt voor hun ontwikkeling. Een plek waar ze met begeleiding zichzelf kunnen zijn. De bewoners hebben inmiddels behoefte aan een lift die in de woning wordt gebouwd, graag dragen wij met RT33 hier ons steentje aan bij.

Meer informatie: http://www.fierhuis.nl/

Lokaal service project Baarn | Atelier langs Jan
Atelier Langs Jan in Baarn biedt kinderen uit Baarn uit alle lagen van de samenleving de mogelijkheid om op jonge leeftijd met kunst bezig te zijn. Van prachtige schilderijen tot en met speksteen sculpturen en guts zeefdrukken. Het atelier zit in een kleine locatie in het Pekingpark maar de subsidie die een deel van de begroting mogelijk maar houdt op. Graag zou RT33 een gedeelte van deze begroting dichten.